снимка pixabayОт 1 февруари се разрешават посещенията в кината, както и

...
снимка pixabayОт 1 февруари се разрешават посещенията в кината, както и
Коментари Харесай

Промяната влиза в сила от днес: Забравете за шлемове и шалове. Само с маски на обществени места

снимка pixabay

От 1 февруари се позволяват визитите в кината, както и присъединяване в занятия на креативното, танцовото и музикалното изкуство, при потребление на 30% от потенциала на пространства и съблюдаване на физическа отдалеченост.

От началото на месецa фитнесите могат да възобновят работата си при потребление на до 50% от потенциала на пространствата.

От през днешния ден - 1 февруари, до 30 април всички жители, които се намират в закрити публични места, в това число и в публичния превоз, би трябвало да носят защитна маска за лице.

Същото условие важи и за откритите публични пространства, когато скупчването на хора не може да бъде избегнато. Това значи, че отпада опцията вместо маска да се употребяват шлемове или други средства, покриващи носа и устата.

Изключение се позволява за клиентите на местата за хранене и питейните заведения, когато посещенията в последните са позволени, за спортуващите, за децата до 6-годишна възраст, както и за изказващите се по време на семинари, конференции и така нататък Това стана ясно от заповед на министъра на опазването на здравето.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР